För skribenter

Som skribenter i den här bloggen försöker vi tänka på detta; 

  1. Tänk över hur mycket du lämnar ut om dig själv - går du att identifiera från ditt inlägg? Bryr du dig om detta? Skriv gärna i affekt - men det kan vara bra att vänta en stund med att publicera det som skrivits i vredesmod.
  2. Skriv gärna vad du tycker om "vårdgivare", men skriv inte ut namn på personer. Även om det kan vara frestande att "outa" personer som beter sig illa så kan detta få oönskade konsekvenser senare. Använd täcknamn för dessa personer (gärna samma namn varje gång). Anmäl alltid övergrepp till Socialstyrelsen eller Polisen. Kom ihåg att det även går bra att skriva om goda möten i vården.
  3. Du är självfallet fri att berätta om dig själv. Undvik dock att förhärliga destruktiva handlingar du utfört. Försök att vara självkritisk gentemot ditt eget eventuella självdestruktiva beteenden. Vi är här för att hjälpa varandra.

Vill du bli skribent? 
Läs först igenom vår policy under rubriken "om bloggen" för att godkänna den och medvetet förhålla dig till den som skribent. Skicka sedan din email till:  radikalpsyk@gmail.com

1 kommentar:

  1. Under augusti-månad har vi tillsammans knåpat ihop tio inlägg som fått mycket bra kritik både internt från varandra och externt från andra. Har du erfarenheter du vill delge? Kliar det i skribentfingrarna? Följ instruktionerna ovan och joina oss!

    SvaraRadera